Nieuwe route De Galgenwandeling

De 23e Galgenloop in Berkel-Enschot gaat dit jaar plaatsvinden op zondag 25 juni. Deelnemers aan dit gezellige loopevenement kunnen zich inschrijven voor de afstanden 5, 10, 16,1 km. Voor de kinderen zijn er afstanden van 400, 800, 1200 en 1600 meter. Zie voor alle informatie www.galgenloop.nl. 

De Galgenwandeling

Om meer mensen uit Berkel-Enschot en omgeving aan deze sportieve dag deel te laten nemen wordt er, in samenwerking met de KBO, een mooie wandeling uitgezet. De route van ongeveer 10 km gaat gedeeltelijk over het parcours waar ook de hardlopers komen en zal behalve door Berkel-Enschot ook door Moerenburg gaan. 

Iedereen, jong en oud, mag aan deze wandeling meedoen. Er kan worden gestart tussen 10.00 en 11.00 uur. De wandeling gaat geheel over verharde wegen en is daarmee rolstoel/scootmobielvriendelijk. 

Deelname voor de Galgenwandeling is 2,50 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief een consumptiemunt, welke tijdens de wandeling ingeleverd kan worden.

Wil je meelopen met de Galgenwandeling? Schrijf je dan in via www.inschrijven.nl. Je kiest voor De Galgenloop en dan voor De Galgenwandeling.