Wedstrijd informatie


10 EM (Engelse Mijl, Atletiek Unie)

De Galgenloop is een loop van 10 engelse mijl (10 mijl = 16.09344 kilometers) .
Een afwisselend, mooi en uitdagend parcours langs onder andere het Galgenven. Het parcours bestaat afwisselend uit: landwegen, asfalt, klinkers, verharde en onverharde paden, smalle en brede bospaden en fietspaden. Het is dan ook een uitdagend parcours voor zowel wedstrijdlopers als recreatie lopers.

De Galgenloop is opgenomen in het Global-e wegcircuit Midden-Brabant. Dit houdt in dat de uitslagen van de lopers met een wedstrijdlicentie automatisch meetellen voor de einduitslag van het Global-e wegcircuit Midden-Brabant (regio 13).

Uniek bij de Galgenloop is dat er voor de nummers 1 t/m 3 mannelijke recreanten, de nummers 1 t/m 3 vrouwelijke recreanten en de beste loper uit Berkel-Enschot prijzen te verdelen zijn.
Klik in de kolom rechts voor meer informatie over het parcours.
 
10 km prestatieloop
Vindt u de 10 EM te ver? Ligt uw persoonlijke uitdaging op de 10 km? Of heeft u al meer ervaring waardoor u de 5 km bent ontgroeid? Om het gat tussen de 5 km loop en 10 EM te verkleinen staat ook dit jaar de 10 km prestatieloop op het programma. Bepaal uw eigen doelen en ga de uitdaging aan!


Deze 10 kilometerloop zal tegelijk met de 10 engelse mijl van start gaan en voor het grootste deel de zelfde route volgen.
Klik in de kolom rechts voor meer informatie over het parcours. 

5 km prestatieloop
De lopers van de 5 km prestatieloop lopen over het 10 km parcours van de Galgenloop en zullen een doosteek maken ter hoogte van het viaduct van het noord-oost tangent. Hierover volgt later meer informatie.
 
Kinderloop: 400, 800, 1200 en 1600 meter
Ook dit jaar wordt voor de jeugdige lopers hebben de kidsrun georganiseerd!
De afstand voor lopers in de leeftijd van 4 en 5 jaar is 400 meter en in de leeftijd van 6 t/m 7 jaar is 800 meter, 1.200 mtr voor de leeftijd van 8 t/m 9 jaar en 1.600 meter voor de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. Je kunt je dit jaar ook opgeven via de site inschrijven.nl. Zie tabblad inschrijven.

Scholen wisselbokaal

Kinderen die op de lagere school in Berkel-Enschot zitten, zullen bij inschrijving of bij het ophalen van de startnummers gevraagd worden op welke school ze zitten. Hun resultaat zal afhankelijk zijn voor de scholen wisselbokaal.